language
Untitled Document

Aart Beunderman - life coach


Mijn persoonlijke reis:

Mijn leven is vooral gekenmerkt door verandering. De uitspraak ‘de enige zekerheid in het leven is verandering’ is voor mij zeker van toepassing. Door veel te hebben gereisd en in het buitenland te hebben gewoond maakte ik veel veranderingen in mijn ‘buitenwereld’ mee, waardoor ik geneigd was om vooral op wat buiten mij leefde te focussen. Dit leidde tot innerlijke opschudding en crisis, waardoor ik genoodzaakt was om vooral de reis naar binnen te gaan maken; een ontdekkingsreis naar mezelf – op zoek naar mijn essentie en ook naar de betekenis van het ‘reizen’ zelf.

Als coach/begeleider/trainer beschrijven mensen me als…

…warm
…empathisch, inlevend
…ontwapenend
…onbevangen
…aandachtig
…motiverend
…iemand die zich verbind met jou/jouw verhaal
…oprecht
…betrokken
…volhouder/geeft niet op
…liefdevol
ervaringsdeskundige op het gebied van: verandering(en), (terug) in balans komen &  blijven; zelfbewustwording;  leven en werken vanuit je eigen kracht; angst, depressieve, burnout en/of obsessieve klachten

Samenwerking met Judith Webber

Samen geven collega ondernemer Judith Webber en ik gastcolleges en lezingen op het gebied van jezelf laten zien en pure keuzes maken vanuit je hart. De lezingen en gastcolleges zijn gevormd rondom een aantal vragen die je helpen ‘ontluiken’ wat je in je hebt, zodat je makkelijker pure keuzes kunt maken! In je studie, werk, ondernemerschap, maar ook in je privé leven.

Judith Webber (1975) ziet het als haar missie om de wereld puurder te maken. Dit doet zij als schrijver, spreker & coach. Zij weet als geen ander dat als je jezelf diepgaander leert kennen, je betere keuzes maakt, je jezelf makkelijker kunt uiten én daarmee gelukkiger wordt! Haar motto: Laat jezelf zien, want met JOU is de wereld mooier!   

“Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me bijgebleven; hierdoor was haar verhaal dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!”

 “ Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij velen!”

 

Kwalificaties en ervaring:

Gekwalificeerde coach

Gekwalificeerde en ervaren (studie-)loopbaanbegeleider

 • Opleiding ‘Studieloopbaanbegeleiding voor Studieloopbaanbegeleiders’ gevolgd en in 2006 het diploma behaald.
 • Door veel verhuisd te zijn heb ik de nodige verandering meegemaakt op het gebied van mijn loopbaan; dit heeft geleid tot veel reflectie over werk, keuzes maken en er achterkomen wat mijn ‘levenswerk’ is.
 • Ik weet hierdoor hoe het is om op een emotioneel en psychologisch, maar ook praktisch niveau – soms met vallen en opstaan - een ander leven en een nieuwe carrière op te bouwen, inclusief het re-integreren in een andere maatschappij en cultuur, het zoeken naar een passende studie of werk en het opzetten van een eigen onderneming.

 

Zeer ervaren en veel bereisde Expat / wereldburger

 • Zeer ervaren en competent in het inburgeren en acclimatiseren in andere landen en culturen; ik heb in Chili, Australië, Engeland, Frankrijk en Nederland gewoond en gewerkt.
 • Uitermate in staat om nieuwkomers/allochtonen in Nederland en potentiële emigranten te begeleiden in hun ‘nieuwe leven in een nieuw land’.
 • Specialist in Engelstalige (vooral Groot-Brittannië, Australië & Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika) &  Spaanstalige culturen (vooral Chili en Latijns Amerikaans); ervaren in de Franse (Frankrijk) en Nederlandse (Nederland) cultuur; ook ervaring met Aziatische en Oost-Europese  studenten.
 • Ervaren intercultureel trainer en coach; op niveau van interculturele theorie goed onderbouwd.

Ervaren internationale ondernemer/manager

 • Eigenaar New Life Coaching (Coaching & Training), Nederland, www.newlifecoaching.nl
 • Eigenaar Into English (Native English Language Expertise), Nederland, www.into-english.nl
 • Eigenaar en Manager Swing Translations (Internet Vertaalbureau), Santiago, Chili
 • Manager van Back to Belly (Rock Band), Chili, www.myspace.com/backtobelly
 • Internet Training- & Projectmanager (Business Information), BNA, Santiago, Chili, www.bnamericas.com

Overige kwalificaties

 • Didactische Aantekeningen – docent hogeschool
  Christelijke Hogeschool Windesheim,
  Zwolle. Diploma behaald juli 2005.
 • Post-graduate Diploma: Teaching English as a Foreign Language (TEFL)
  St. Giles College, Londen, Engeland. Diploma behaald september 1992.
 • Bachelor of Arts (BA Honours = drs.) Frans en Europese Studies
  University of Sussex
  , Brighton, Engeland. Behaald juli 1992.

Gehoord / Gelezen

"Friend, I am at sea, you I did not see, you're water that keeps me afloat, I'm a boat on your waves of kindness"

Aart Beunderman
Aart Beunderman
Untitled Document