language
 
Untitled Document

Testimonials & Klanten

Testimonials

Ellen (life-/relatiecoaching)

"Toen ik even de weg kwijt was in mijn leven, heeft Aart me geholpen deze weer te vinden. Niet door me een richting in te sturen, maar me helder te maken dat er méérdere richtingen zijn en hoe ik zélf de juiste kon kiezen. Daardoor heb ik voor mij belangrijke keuzes kunnen maken en neem ik mijn verdere leven de handvaten mee die ik voor het maken van keuzes van Aart geleerd heb. Ik vond het ook heel waardevol dat er een mooie balans was tussen de inbreng van Aart en ook waar ik zelf mee kwam, daardoor voelde ik dat er echt naar me geluisterd werd. Ik ben Aart heel dankbaar voor alles. Het heeft me veel wijsheid gebracht."

Lonneke
(studiebegeleiding)
"Ik geef de samenwerking met mijn coach een 10. Ik zou niet kunnen bedenken waarom ik een lager cijfer zou geven. De samenwerking verliep prima, afspraken werden gemaakt en nagekomen, enthousiasme van de coach was erg aanstekelijk en opbeurend.  Realistisch beeld van de toets (Engels) werd geschept en enorm veel tips gegeven. Ook werd er niet alleen naar de toets zelf gekeken, maar ook naar de begeleiding en informatie door school zelf. Kortom in korte tijd een geweldige voorsprong gemaakt door de goede begeleiding van de coach.  Iets om met enorm veel dankbaarheid op terug te mogen kijken!!"


Astrid
(Life & Professionele Ontwikkelingscoaching):
“Aart is een fijne coach om mee te praten, hij leeft zich goed in, luistert en komt met handvatten waar je verder mee kunt. Normaal gesproken heb ik moeite om mijn verhaal te doen, maar Aart heeft de opbouw van het gesprek goed aangepast op mijn behoefte. Ik heb duidelijk meer inzicht gekregen zodat ik verder kan in mijn zoektocht wie ik ben en waar ik naartoe wil.”

Lotte (Studiebegeleiding):
“'Zonder Aart had ik mijn studie niet kunnen afronden, hij heeft me super begeleid, door steeds betrokken en bemoedigend te blijven, en me steeds te herinneren aan mijn doelen, en samen het pad uit te stippelen (en zo nodig aan te passen) om daar te komen.”

Cleo (Interculturele Communicatie Workshop):
"Ik heb erg genoten van uw super interactieve training. Ik vond het zo knap hoe u de grote groep de genuanceerde aanwijzingen gaf, zonder het idee├źn verloop van de deelnemers te storen. "(U) geeft super interactieve trainingen".

Jan P.
"Aart is een uitstekend Personal Coach.  Hij combineert kennis, empathie en ervaring aan een duidelijke planmatige aanpak.  Hij is realistisch in het stellen van verwachtingen waardoor je uiteindelijk toch meer krijgt dan je verwacht."

Pascale (Life coaching)
Toen mij werd aangeraden om met Aart te gaan praten, bevond ik mij in een uitdagende situatie. De gesprekken die ik met Aart hierover gehad heb, waren erg verhelderend en verrijkend. Met behulp van duidelijke, concrete doelen heeft Aart mij geholpen om het beste uit de situatie te halen en om een goede basis te bouwen voor de toekomst.

Expat partner coach evaluations:

Iris

overall: 9

relevant knowledge: 9
understanding your issues: 9
langage: 9
mutual sympathy: 9

Would you recommend the coaching you received to others?: Yes

Comments: Aart is a very good personal coach who is capable of giving you the right input and help.

Kelly

overall: 8

relevant knowledge: 7
understanding your issues: 8
langage: 9
mutual sympathy: 8

Would you recommend the coaching you received to others?: Yes, I would fully recommend my trainer

Comments: Aart quickly grasped my issues and challenges trying to return to a non-expat life after 15 years with my career in a state of collapse and not in my home country.


Nathalie

overall: 8

relevant knowledge: 9
understanding your issues: 9
langage: 8
mutual sympathy: 8

Would you recommend the coaching you received to others?: Yes, It's a good tool if you feel you are a bit lost (like I was) professionally.

Comments: Overall, the coaching sessions were good and I could feel improvements in my way of thinking and seeing things (in the professional field but also personally).

 

Klanten / Bedrijven

 

Gehoord / Gelezen

"Friend, I am at sea, you I did not see, you're water that keeps me afloat, I'm a boat on your waves of kindness"

Aart Beunderman
Untitled Document