language
 
Untitled Document

Samenwerking met Judith Webber

Samen geven collega ondernemer Judith Webber en ik gastcolleges en lezingen op het gebied van jezelf laten zien en pure keuzes maken vanuit je hart. De lezingen en gastcolleges zijn gevormd rondom een aantal vragen die je helpen ‘ontluiken’ wat je in je hebt, zodat je makkelijker pure keuzes kunt maken! In je studie, werk, ondernemerschap, maar ook in je privé leven.

Judith Webber (1975) ziet het als haar missie om de wereld puurder te maken. Dit doet zij als schrijver, spreker & coach. Zij weet als geen ander dat als je jezelf diepgaander leert kennen, je betere keuzes maakt, je jezelf makkelijker kunt uiten én daarmee gelukkiger wordt! Haar motto: Laat jezelf zien, want met JOU is de wereld mooier!   

“Judiths enthousiaste en no-nonsense aanpak zijn me bijgebleven; hierdoor was haar verhaal dynamisch en goed vertaalbaar. Judith is eerlijk en toegankelijk en kan goed een groep én individu peilen op behoefte. Absolute aanrader!”

 “ Wow, dat je rond 3 simpele vragen zo’n mooi rakend en diepgaand verhaal te vertellen hebt. Dank je wel Judith voor het aansteken van het lontje bij velen!” 

 

Gehoord / Gelezen

"Friend, I am at sea, you I did not see, you're water that keeps me afloat, I'm a boat on your waves of kindness"

Aart Beunderman
Untitled Document